Beoordelingen van Capoterra Oosterwolde

Recente recensies van Capoterra Oosterwolde

5 sterren na 150 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, goede kwaliteit, vriendelijke en goede bediening en service.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker broodje doner en pizza pollo

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Appart bijgezet zonder groente. Stond zelfs op de bon helaas toen ik mijn kapsalon opende vol met groente. 2 x wisky saus ontbrak ook aan de bestelling.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's, krokante bodem. Gyros ook van goeie kwaliteit. Tzatziki als voorgerecht waren 3 kleine sausbakjes hier had ik iets anders verwacht. Samenvattend zeker 4 sterren.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle maal prima

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg goed.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pastagerecht was erg slecht, ik gooide het bij de vuilnis .. het smaakte erg slecht, en ik was meer verbaasd dat er geen saus bij het broodje shoarma kwam

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd dit keer niet op bestelde tijd bezorgd . Daar wij denken dat het door de drukte kwam van Pasen,hebben we er begrip voor maar was fijn geweest als er een berichtje was gekomen erover

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tzatziki hebben we gemist. Dat zal wel door de Paasdrukte zijn gekomen. Verder waren het gehakt en de kipspiezen weer heerlijk. De bezorging was lekker op de afgesproken tijd. Het was weer voor herhaling vatbaar. Dank !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Warm en op tijd. Salade mag iets smaakvoller. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima, maar helaas weer geen saus!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Heerlijke pizza

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend en mooi op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed voor elkaar. Ruimte portie pasta carbonara! Daarnaast een heerlijke pizza. Tijdig bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zal het juiste moment van bestellen zijn geweest, maar binnen een kwartier je eten krijgen is snel! Kwaliteit is goed en met zijn tweeën eten we van een één-persoon portie, om ook daar van over te houden! Aanrader.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super snel bezorgd, warm en lekker. Blijft gewoon favoriete bezorgservice

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer dikke prima

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd prima. Bezorgen duurt gewoon extreem lang

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site, werkt makkelijk, eten op tijd bezorgd en heerlijk.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en tevreden

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig hier wat besteld. Bezorging altijd optijd. En ook zeer vriendelijk. 1x helaas de bestelling niet compleet. En shoarma te doorbakken helaas.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Shoarma schotel, goed eten zoals altijd bij capoterra.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk..

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke doner schotel gegeten. Zeker nog eens terug om iets anders uit te proberen

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoon weer lekker gegeten, maar had twee de zelfde porties besteld. Maar kreeg maar één bakje salade er bij. En één blikje fris. Wel raar want als je twee keer één portie besteld krijg je het wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. ruime porties. Kipspies en de gekruide gehaktballetjes. Lekkere knapperige salade er bij en gebakken aardappelschijfjes (zo te proeven gebakken in olijfolie). Alles echt Grieks gekruid. Keurig op tijd afgeleverd. We blijven terug komen.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, kipsate en pizza's waren heerlijk.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich goede pizza maar heel veel uien, te overheersend. De bestelde artisjok was bijna niet vinden. De bezorger had geen kleingeld mee, wat betekende dat hij ons verplicht nog meer te geven. Wij hadden nl al een fooi erbij in gedaan!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onzettend lekker net zo dan altijd. Het is mijn favoriete bezorgservice. Deze keer broodje diner gehad... kwam warm. Veel vlees lekker tzaziki Vriendelijk bezorger Kan het echt aanbevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het uiteindelijk zelf gehaald omdat het erg druk was. Dit was geen probleem na bellen. Ik kon het dan binnen 15 min halen . Je krijgt altijd super veel en is heerlijk.. aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Moussaka is een stuk lekkerder geworden! Bezorger is altijd vriendelijk, aardige kerel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd . We werden nog gebeld omdat we waren vergeten te vermelden of we een wrap met shoarma of döner wilde . Zeef goede service dus .

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker, mooi op tijd en warm, goed geregeld! 2 minpunten, het bestelde stokbrood was plaatbrood met kaas erop terwijl ik een pizza zonder kaas bestel? Dus helaas niet gegeten. Ik kan nergens een mailadres oid vinden om persoonlijk contact hierover op te nemen.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol eten en voor een zondag netjes bezorgd. Was maar een paar minuten later. Ook erg leuk dat er een gratis blikje drinken bij zit. Echt een aanrader voor als je even geen zin hebt om te koken. Je krijgt erg veel en ook onze dieren vonden het super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit. Bijzonder jammer dat er de laatste tijd wel iedere keer of geen saus of te weinig saus wordt geleverd

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, besteld via internet en precies op tijd klaar. Mooie grote porties

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en erg veel en niet al te duur. Service is top en als je laat bezorgen is het er erg snel ! Top zaak !!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza's waren heerlijk en supersnel geleverd!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten. Kapsalon normaal en kapsalon groot. Die was ook groot denk volgende keer wel.voldoende heb aan normaal.. zeker voor herhaling vatbaar..was heerlijk en de knoflook ook heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed eten. Jammer van het vergeten blikje drinken

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, ruime portie en mooi op de afgesproken tijd bezorgd

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker. Lekker eten en bij tijdige bestelling altijd op geplande tijd geleverd. Fijne kinderpizza's, voor een gezin perfect.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden kipspiezen en gehaktballetjes. Heerlijk gekruid en een ruime portie. De salade, gebakken aardappeltjes en de sauzen waren ook heel smakelijk. Alles was ook keurig op tijd gebracht en het eten was aangenaam warm. We hebben weer genoten van de Griekse smaken.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes op de afgesproken tijd geleverd . 👍👌

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Meer dan Voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hadden eten besteld om 19:00 en expres om 19:00 omdat wij nog niet thuis waren, werden wij al om 18:40 gebeld dat de bezorger er al een paar minuten stond terwijl wij heel duidelijk 19:00 hadden door gegeven..... en dat hij dan nog iemand had die eten had besteld hadden jullie op zijn mist even contact kunnen opnemen of jullie eerder bij ons konden wezen ipv dat de bezorger er al staat en wij moeten opschieten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke shoarma schotel gehaald. Ik had de mini besteld maar hield nog een boel over dus nog een dag lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en uiteraard op tijd klaar!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, super snel bezorgd.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de giyros en de gegrilde spiezen van kipfilet. Heerlijk echt Grieks gekruid en goed klaargemaakt. Grote porties. Lekkere sausjes, smakelijke salade en fijn gekruide aardappelschijfjes. Goed op tijd thuisbezorgd. Het was de tweede keer dat we Capoterra eten lieten thuisbezorgen en het was weer prima. Ook fijn dat we via de email wisten dat de bestelling was aangenomen en ook nog een email dat het onderweg was voor bezorging.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm eten thuis bezorgd! Grote porties en lekker👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruide aardappelschijfjes, lekkere kipsate en pasta maaltijd was ook lekker. Zoals gewoonlijk weer supersnel bezorgd.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, aardige medewerkers en zeer goed eten, en bij onze bestelling boven een bepaald bedrag kregen we gewoon een extra pizza kado, hoe leuk is dat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het erg druk, we moesten bijna twee uur wachten op onze bestelling. Van de drie dingen was er helaas ook 1 verkeerde bestelling bij (pizza ipv pasta). Hopelijk volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bevestiging via de email en ook opgave van bezorgtijd. Werd op tijd bezorgd. Het eten was warm. De warme maaltijdonderdelen waren gescheiden verpakt van de koude, heel fijn. Wij hadden gekozen voor Grieks eten en we hebben gesmuld. Echte Grieks. Aardappels gebakken in olijfolie en goed gekruid. Heerlijke moussaka, heerlijk vleesgerecht, lekkere sauzen er bij en een frisse salade.(knapperig verse ingrediënten). Afgeleverd door een vriendelijke man die zorgvuldig vroeg of ik besteld had (stel je voor dat het bij je buren terecht komt.....). Voor ons voor herhaling vatbaar. (Dankuwel voor het lekkere eten!)

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid was echt overweldigend! Maar zo jammer dat het vlees zwom in de saus waarin ook allerlei ingrediënten zaten welke niet benoemd waren. 1 daarvan was kaas waar ik helaas een intolerantie voor heb. Volgende keer apart in een bakje en het zou fantastisch geweest zijn!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x kapsalon xxl besteld Helaas was de shoarma te doorbakken Bezorging is niks op aan te merken. Mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de vis eenmaal is gevangen en je geduld 2,5 uur op de proef is gesteld eet je wel een lekkere pizza.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Heerlijk gegeten grote porties. Bezorging vrij dicht bij de gewenste tijd. Goede ervaring

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling niet compleet. mixed grill besteld 4 soorten vlees in plaats van 5. en een half uur later dan aangegeven.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, goede hoeveelheid. Prijs prima. En op het afgesproken tijdstip bezorgd. Kortom alles perfect.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat champignon op de pizza dat had ik niet besteld

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote portie. keurig op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekker eten.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten; porties zijn aan de grote kant

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur na de aangekondigde tijd was het eten in de buurt, maar dichterbij dan dat kwam het niet. De bezorger kon ondanks herhaaldelijk telefonisch contact en het delen van onze locatie via WhatsApp onze locatie niet vinden. Volgende keer herkansing. Over de kwaliteit van het eten heb ik expliciet nog geen oordeel. Dat zou zomaar heel goed kunnen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed eten en zeer snel bezorgd! ook een zeer ruime portie mixed grill.. een aanrader,en ook nog gratis cola erbij top!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Vlot gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

super heerlijk gegeten. Alleen hadden we 2 pikante pizza's erbij maar die waren zelf voor ons doen te heet. Volgende keer zullen we vragen het iets minder pikant te doen. Voor de rest super vriendelijk personeel en heerlijk broodje succuck. Een echter aanrader om hier iets te bestellen. Wij gaan het zeker weer doen.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich was het eten prima maar de pizza was te pittig. Mijn vrouw is pittig eten gewend maar dit was niet te doen. Halve pizza moeten laten staan. Het was beter geweest als dit op de site er expliciet bij had gestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza zag er goed uit en was ook erg lekker. De zoete spareribs zijn erg lekker en er zit genoeg vlees aan het bot. De shoarma speciaal schotel is ook goed gevuld en smaakt prima. Het menu Corfu smaakt ook prima Alleen de ossenhaas met pepersaus was niet zo lekker dat kwam door de peper- saus. De peper was erg nadrukkelijk aanwezig. Het was eigenlijk niet te eten veel te scherp. Zonde van de ossenhaas.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met elkaar heerlijk zitten genieten

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meestal zijn wij wel tevreden met capoterra. Is verder een goeie. We zouden het zeker aanraden. Alleen gister hadden wij 2 pizza's besteld. Stond bij de beschrijving bij: met ham,kip, ossenhaas,knoflook,tomaat en basillicum. Inplaats daarvan kregen wij alleen 2 pizza's met salami/peperoni. Dus dat vonden wij wel jammer.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , lekker eten. Tip: vul het bakje Tzadziki niet tot de rand of sluit het beter af. Nu zat het aan de buitenkant en ook aan het blikje frisdrank. Verder heel tevreden!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, misschien iets later dan gehoopt. Genoeg en lekker.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's. Temperatuur was uitstekend. Via internet bestellen en zelf een tijd van bezorgen aangeven is ideaal.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel eten voor een goede prijs makkelijk online bestellen en snel bezorgd

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om 18.30 uur een bestelling gedaan via de site. Er werd doorgegeven dat het eten om 19.45 uur zou komen. Echter het was er pas om 20.45 uur. Erg slordig. Als ik dat had geweten had ik niet besteld. Ik hoef niet meer te eten om 9 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was goed op temperatuur, makkelijk bestellen via internet en zelf de tijd aangeven v bezorging. je wordt op de hoogte gehouden als ze onderweg zijn. Het eten zelf, wow wat rook het lekker toen de verpakking open ging. Het smaakte voortreffelijk.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk gegeten

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza’s en goede bezorging

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapson & pizza Döner zijn hier altijd heerlijk! Bezorging lekker vlug, zelfs op drukke dagen!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer was alles zeer smakelijk, de tweede keer wat minder en nu was de pizza vochtig en behalve de rand niet knapperig afgebakken. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren een weekendje weg in Elsloo. Zaterdag avond eten besteld bij Capoterra en hier zeker geen spijt van gehad! De pizza was super lekker evenals de spareribs die erg mals waren! Wij waren erg tevreden en vinden het super jammer dat we zo ver weg wonen!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wonen net in Appelscha ,komen uit Assen ,wij hebben nog nooit het eten zo warm in ons huis gehad en lekker ,we zullen zeker hier vaker gaan bestellen .

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's goed warm en goed gevuld.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer, maar zeker niet weer. De pizza rook al niet lekker toen we de doos openmaakte. Een zeemleren bodem (te dik en onvoldoende afgebakken) met een totaal smakeloze tomatensaus. De ‘frutti di mare’ (zeevruchten) bestond uit tonijn (is vis) en een paar garnalen. Dat lijkt nergens op. Er is gewone goedkope pizza kaas gebruikt in plaats van mozarella. Jammer, maar wij zullen hier geen pizza’s meer bestellen. Deze hebben we ook maar deels opgegeten. Rest weggegooid. Gewoon niet lekker. Komt niet in de buurt van de heerlijke pizza’s van de vorige eigenaar van deze tent Pizza Dylan.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Broodje kebab was niet erg lekker. Broodje was beetje nat of week en niet netjes gesneden. De pasta (tortellini) was echt top! Goede grote portie en heerlijke saus.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was erg droog en veel minder dan notmaal

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal goede kwaliteit. Moussaka was niet top. Onderkant nog een beetje koud en niet echt moussaka. Maar je moet wat proberen. Meeste andere dingen die we hier hebben gehad waren altijd heel goed. Bezorging snel en vriendelijk, corona-maatregelen prima uitgevoerd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje gemaakt met de saus , binnen 10 minuten goed opgelost. Grote toppers.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer dik in orde

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, prima service. Blikje drinken tijdens het wachten gekregen, zeer klantgericht. Website werkt erg fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Alles netjes op tijd, prima geholpen en de pizza's van goede kwaliteit! Een aanrader, zeker in deze tijd, kun je met deze pizza's heerlijk uit eten in je eigen huis.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's van pons waren heerlijk. Echter had één pizza verkeerd beleg. Ipv hem zat er zalm op. Voor de rest was het heerlijk!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet al te best. Doner is goedkope kip stukjes.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en op tijd bezorgd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan zeggen dat ik en me kinderen het goed hebben ervaren,en dat we zelfs een blikje drinken gratis kregen bij online bestelling en komen zeker weer een keer weer bestellen.en alles was warm en we hebben lekker gesmuld van onze eten ,en zeg een dikke duim voor hun

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker warm. Misschien net iets teveel kruiden op de aardappelen.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en veelzijdig

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al meerdere bestellingen gedaan bij capoterra. We zijn tevreden over de bezorging en kwaliteit.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onjuiste e-mail. Ik raad u aan contact op te nemen met uw klant omdat de e-mail van een andere gebruiker is. Sorry als er een fout in dit bericht zit omdat de vertaler is gebruikt.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de pizza goed met, alleen had deze wel iets warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super en netjes georganiseerd. Het eten was heerlijk in de knoflooksaus mocht wat mij betreft wel meer knoflook. Bezorging was keurig netjes op tijd. Aanrader.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt lang en eten is duur en niet goed van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker Alleen speciaal box groot was niet echt groot. Blij dat ik niet gewoon heb genomen, anders had ik nog trek gehad. Maar misschien was het wel gewoon zo lekker. ;-) Leuk die actie met blikje fris erbij. Met andere woorden, lekker gesmuld!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot vandaag waren wij laaiend enthousiast pover Capoterra. Maar na vandaag?? Het tegendeel. De kwaliteit van wat je krijgt is uitstekend. Helaas krijg bij lange na niet alles wat je bestelt!! Op de website: bij een schotel hoort: Tzatziki (niet geleverd), Griekse salade (niet geleverd), groente (niet geleverd) en rijst (niet geleverd). Als je ben belt zakt je broek af: "Dat is een fout van de website". Dat doe ik er nooit bij!! Sorry maar ik ben van een enthousiaste, vaste klant overgestapt naar zeeeeeeeer ontevreden!!!!!!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging. Jammer dat de kaas op mijn lahmacun vergeten was en dat er maar 1 bakje saus bij 2 gerechten geleverd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer genoten van een perfecte maaltijd! Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Bovendien wordt je tussentijds op de hoogte gehouden van de status van je bestelling! Wij zijn uitermate tevreden

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, nette bezorger en voortreffelijk eten!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging was snel

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan via thuis bezorgd, krijg je gewoon de helft! Geen rijst, daggroente, salade en knoflooksaus. Heen gebeld krijg je als antwoord oud menu, had dan een bakje salade gebracht. Leek erg zielig, paar kipspiesjes en aardappelschijfjes! Opzich smaakte het goed, alleen jammer van de service.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website , naar oosterwolde gereden is die toko dicht. Mooie handel zo :@

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect ! In een klein pand in Oosterwolde, maar hun eten was groots ! Een heerlijke döner kapsalon gehad ! Snel klaar en heel erg lekker ! Daarbij ook erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga zo door !

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, ook optijd klaar. Lastig te bestellen via telefoon, nummer is ivm verbouwen niet bereikbaar. En helaas bezorgen ze niet😕

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje niet meegeleverd. Zwarte olijven evenmin. Zullen opstartproblemen zijn. Maar toch...heb direct gebeld. Excuus was de website de prijs van de olijven op 0 had staan. Daar kan ik niks aan doen. Ze hadden wel geleverd moeten worden! Beide stonden wel op de bon. Kwaliteit is dik in orde!!!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan het eten én het bezorgen niet beoordelen, omdat we geen bestelling ontvangen. Hier een bestelling geplaatst én betaald, kregen we een half uur later telefoon dat ze niet meer in Leek zaten, maar in Oosterwolde.... Nu nog even wachten tot het geld is teruggestort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gisteren besteld 7 mei wel betaald Maar bleek dat hun dicht zijn Nog geen bestelling ontvangen van de pizza.s maar wel betaald

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst via internet en betaald via ideal, kom ik op het aangegeven tijdstip mijn bestelling afhalen, blijkt de zaak gesloten!!?? Ik wil mijn geld terug!!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren nog heel lekker warm toen ze bezorgd werden. Ze smaakten erg lekker en de toppings waren allemaal vers. Goede kwaliteit pizza!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat het gratis frisdrank er weer niet bij zat...staat op jullie site dat je gratis frisdrank krijgt als je van jullie site besteld. Dit in ieder geval al 2x gedaan maar geen frisdrank gekregen... Eten en bezorging prima hoor maar dit is wel een beetje jammer...

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill en kip saté besteld. Hoeveelheid is niets op aan te merken. Het was ook erg lekker. Het was alleen niet heel erg warm meer wat vooral jammer is met de bijgeleverde frietjes. Besteld via de site van de grillroom het beloofde blikje drinken niet gekregen. Via de site besteld hier, gratis blikje fris

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mix grill gegeten.