Beoordelingen van Capoterra Oosterwolde

Recente recensies van Capoterra Oosterwolde

4 sterren na 60 reviews

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel eten voor een goede prijs makkelijk online bestellen en snel bezorgd

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om 18.30 uur een bestelling gedaan via de site. Er werd doorgegeven dat het eten om 19.45 uur zou komen. Echter het was er pas om 20.45 uur. Erg slordig. Als ik dat had geweten had ik niet besteld. Ik hoef niet meer te eten om 9 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was goed op temperatuur, makkelijk bestellen via internet en zelf de tijd aangeven v bezorging. je wordt op de hoogte gehouden als ze onderweg zijn. Het eten zelf, wow wat rook het lekker toen de verpakking open ging. Het smaakte voortreffelijk.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk gegeten

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza’s en goede bezorging

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapson & pizza Döner zijn hier altijd heerlijk! Bezorging lekker vlug, zelfs op drukke dagen!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer was alles zeer smakelijk, de tweede keer wat minder en nu was de pizza vochtig en behalve de rand niet knapperig afgebakken. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren een weekendje weg in Elsloo. Zaterdag avond eten besteld bij Capoterra en hier zeker geen spijt van gehad! De pizza was super lekker evenals de spareribs die erg mals waren! Wij waren erg tevreden en vinden het super jammer dat we zo ver weg wonen!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wonen net in Appelscha ,komen uit Assen ,wij hebben nog nooit het eten zo warm in ons huis gehad en lekker ,we zullen zeker hier vaker gaan bestellen .

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's goed warm en goed gevuld.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer, maar zeker niet weer. De pizza rook al niet lekker toen we de doos openmaakte. Een zeemleren bodem (te dik en onvoldoende afgebakken) met een totaal smakeloze tomatensaus. De ‘frutti di mare’ (zeevruchten) bestond uit tonijn (is vis) en een paar garnalen. Dat lijkt nergens op. Er is gewone goedkope pizza kaas gebruikt in plaats van mozarella. Jammer, maar wij zullen hier geen pizza’s meer bestellen. Deze hebben we ook maar deels opgegeten. Rest weggegooid. Gewoon niet lekker. Komt niet in de buurt van de heerlijke pizza’s van de vorige eigenaar van deze tent Pizza Dylan.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Broodje kebab was niet erg lekker. Broodje was beetje nat of week en niet netjes gesneden. De pasta (tortellini) was echt top! Goede grote portie en heerlijke saus.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was erg droog en veel minder dan notmaal

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal goede kwaliteit. Moussaka was niet top. Onderkant nog een beetje koud en niet echt moussaka. Maar je moet wat proberen. Meeste andere dingen die we hier hebben gehad waren altijd heel goed. Bezorging snel en vriendelijk, corona-maatregelen prima uitgevoerd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje gemaakt met de saus , binnen 10 minuten goed opgelost. Grote toppers.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer dik in orde

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, prima service. Blikje drinken tijdens het wachten gekregen, zeer klantgericht. Website werkt erg fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Alles netjes op tijd, prima geholpen en de pizza's van goede kwaliteit! Een aanrader, zeker in deze tijd, kun je met deze pizza's heerlijk uit eten in je eigen huis.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's van pons waren heerlijk. Echter had één pizza verkeerd beleg. Ipv hem zat er zalm op. Voor de rest was het heerlijk!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet al te best. Doner is goedkope kip stukjes.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en op tijd bezorgd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan zeggen dat ik en me kinderen het goed hebben ervaren,en dat we zelfs een blikje drinken gratis kregen bij online bestelling en komen zeker weer een keer weer bestellen.en alles was warm en we hebben lekker gesmuld van onze eten ,en zeg een dikke duim voor hun

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker warm. Misschien net iets teveel kruiden op de aardappelen.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en veelzijdig

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al meerdere bestellingen gedaan bij capoterra. We zijn tevreden over de bezorging en kwaliteit.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onjuiste e-mail. Ik raad u aan contact op te nemen met uw klant omdat de e-mail van een andere gebruiker is. Sorry als er een fout in dit bericht zit omdat de vertaler is gebruikt.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de pizza goed met, alleen had deze wel iets warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super en netjes georganiseerd. Het eten was heerlijk in de knoflooksaus mocht wat mij betreft wel meer knoflook. Bezorging was keurig netjes op tijd. Aanrader.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt lang en eten is duur en niet goed van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker Alleen speciaal box groot was niet echt groot. Blij dat ik niet gewoon heb genomen, anders had ik nog trek gehad. Maar misschien was het wel gewoon zo lekker. ;-) Leuk die actie met blikje fris erbij. Met andere woorden, lekker gesmuld!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot vandaag waren wij laaiend enthousiast pover Capoterra. Maar na vandaag?? Het tegendeel. De kwaliteit van wat je krijgt is uitstekend. Helaas krijg bij lange na niet alles wat je bestelt!! Op de website: bij een schotel hoort: Tzatziki (niet geleverd), Griekse salade (niet geleverd), groente (niet geleverd) en rijst (niet geleverd). Als je ben belt zakt je broek af: "Dat is een fout van de website". Dat doe ik er nooit bij!! Sorry maar ik ben van een enthousiaste, vaste klant overgestapt naar zeeeeeeeer ontevreden!!!!!!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging. Jammer dat de kaas op mijn lahmacun vergeten was en dat er maar 1 bakje saus bij 2 gerechten geleverd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer genoten van een perfecte maaltijd! Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Bovendien wordt je tussentijds op de hoogte gehouden van de status van je bestelling! Wij zijn uitermate tevreden

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, nette bezorger en voortreffelijk eten!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging was snel

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan via thuis bezorgd, krijg je gewoon de helft! Geen rijst, daggroente, salade en knoflooksaus. Heen gebeld krijg je als antwoord oud menu, had dan een bakje salade gebracht. Leek erg zielig, paar kipspiesjes en aardappelschijfjes! Opzich smaakte het goed, alleen jammer van de service.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website , naar oosterwolde gereden is die toko dicht. Mooie handel zo :@

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect ! In een klein pand in Oosterwolde, maar hun eten was groots ! Een heerlijke döner kapsalon gehad ! Snel klaar en heel erg lekker ! Daarbij ook erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga zo door !

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, ook optijd klaar. Lastig te bestellen via telefoon, nummer is ivm verbouwen niet bereikbaar. En helaas bezorgen ze niet😕

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje niet meegeleverd. Zwarte olijven evenmin. Zullen opstartproblemen zijn. Maar toch...heb direct gebeld. Excuus was de website de prijs van de olijven op 0 had staan. Daar kan ik niks aan doen. Ze hadden wel geleverd moeten worden! Beide stonden wel op de bon. Kwaliteit is dik in orde!!!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan het eten én het bezorgen niet beoordelen, omdat we geen bestelling ontvangen. Hier een bestelling geplaatst én betaald, kregen we een half uur later telefoon dat ze niet meer in Leek zaten, maar in Oosterwolde.... Nu nog even wachten tot het geld is teruggestort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gisteren besteld 7 mei wel betaald Maar bleek dat hun dicht zijn Nog geen bestelling ontvangen van de pizza.s maar wel betaald

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst via internet en betaald via ideal, kom ik op het aangegeven tijdstip mijn bestelling afhalen, blijkt de zaak gesloten!!?? Ik wil mijn geld terug!!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren nog heel lekker warm toen ze bezorgd werden. Ze smaakten erg lekker en de toppings waren allemaal vers. Goede kwaliteit pizza!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat het gratis frisdrank er weer niet bij zat...staat op jullie site dat je gratis frisdrank krijgt als je van jullie site besteld. Dit in ieder geval al 2x gedaan maar geen frisdrank gekregen... Eten en bezorging prima hoor maar dit is wel een beetje jammer...

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill en kip saté besteld. Hoeveelheid is niets op aan te merken. Het was ook erg lekker. Het was alleen niet heel erg warm meer wat vooral jammer is met de bijgeleverde frietjes. Besteld via de site van de grillroom het beloofde blikje drinken niet gekregen. Via de site besteld hier, gratis blikje fris

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mix grill gegeten.