Beoordelingen van Capoterra Oosterwolde

Recente recensies van Capoterra Oosterwolde

4 sterren na 19 reviews

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot vandaag waren wij laaiend enthousiast pover Capoterra. Maar na vandaag?? Het tegendeel. De kwaliteit van wat je krijgt is uitstekend. Helaas krijg bij lange na niet alles wat je bestelt!! Op de website: bij een schotel hoort: Tzatziki (niet geleverd), Griekse salade (niet geleverd), groente (niet geleverd) en rijst (niet geleverd). Als je ben belt zakt je broek af: "Dat is een fout van de website". Dat doe ik er nooit bij!! Sorry maar ik ben van een enthousiaste, vaste klant overgestapt naar zeeeeeeeer ontevreden!!!!!!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging. Jammer dat de kaas op mijn lahmacun vergeten was en dat er maar 1 bakje saus bij 2 gerechten geleverd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer genoten van een perfecte maaltijd! Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Bovendien wordt je tussentijds op de hoogte gehouden van de status van je bestelling! Wij zijn uitermate tevreden

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, nette bezorger en voortreffelijk eten!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging was snel

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan via thuis bezorgd, krijg je gewoon de helft! Geen rijst, daggroente, salade en knoflooksaus. Heen gebeld krijg je als antwoord oud menu, had dan een bakje salade gebracht. Leek erg zielig, paar kipspiesjes en aardappelschijfjes! Opzich smaakte het goed, alleen jammer van de service.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website , naar oosterwolde gereden is die toko dicht. Mooie handel zo :@

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect ! In een klein pand in Oosterwolde, maar hun eten was groots ! Een heerlijke döner kapsalon gehad ! Snel klaar en heel erg lekker ! Daarbij ook erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga zo door !

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, ook optijd klaar. Lastig te bestellen via telefoon, nummer is ivm verbouwen niet bereikbaar. En helaas bezorgen ze niet😕

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje niet meegeleverd. Zwarte olijven evenmin. Zullen opstartproblemen zijn. Maar toch...heb direct gebeld. Excuus was de website de prijs van de olijven op 0 had staan. Daar kan ik niks aan doen. Ze hadden wel geleverd moeten worden! Beide stonden wel op de bon. Kwaliteit is dik in orde!!!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan het eten én het bezorgen niet beoordelen, omdat we geen bestelling ontvangen. Hier een bestelling geplaatst én betaald, kregen we een half uur later telefoon dat ze niet meer in Leek zaten, maar in Oosterwolde.... Nu nog even wachten tot het geld is teruggestort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gisteren besteld 7 mei wel betaald Maar bleek dat hun dicht zijn Nog geen bestelling ontvangen van de pizza.s maar wel betaald

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst via internet en betaald via ideal, kom ik op het aangegeven tijdstip mijn bestelling afhalen, blijkt de zaak gesloten!!?? Ik wil mijn geld terug!!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren nog heel lekker warm toen ze bezorgd werden. Ze smaakten erg lekker en de toppings waren allemaal vers. Goede kwaliteit pizza!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat het gratis frisdrank er weer niet bij zat...staat op jullie site dat je gratis frisdrank krijgt als je van jullie site besteld. Dit in ieder geval al 2x gedaan maar geen frisdrank gekregen... Eten en bezorging prima hoor maar dit is wel een beetje jammer...

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill en kip saté besteld. Hoeveelheid is niets op aan te merken. Het was ook erg lekker. Het was alleen niet heel erg warm meer wat vooral jammer is met de bijgeleverde frietjes. Besteld via de site van de grillroom het beloofde blikje drinken niet gekregen. Via de site besteld hier, gratis blikje fris

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mix grill gegeten.